Επιπτώσεις της χωροθέτησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας (ΤΕΕ, 20-21 Ιουνίου 1990, Αθήνα)

M 1116

 

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α


Χωροταξική και πολεοδομική οργάνωση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων / Φραγκούλης pdf  κείμενο (1,4 ΜΒ)


Διαμονή Επισκεπτών / Β. Γιαννάκης pdf  κείμενο (1,8 ΜΒ)


Συγκοινωνίες - Μεταφορές / Φραντζεσκάκης pdf  κείμενο (2,8 ΜΒ)


Τηλεπικοινωνίες - Μέσα μαζικής ενημέρωσης / Κουλούρης pdf  κείμενο (1,9 ΜΒ)


Εμπειρίες από άλλες πόλεις / Συνοδινόςpdf  κείμενο (1,9 ΜΒ)


Μελέτη των επιπτώσεων της χωροθέτησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας / Α. Αραβαντινός, Γ. Πολύζος, Α. Γιώτης κ.ά. pdf  κείμενο (6,3 ΜΒ)


Εκτιμήσεις και συμπεράσματα από την παρέμβαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΠΣΠ στο πρόβλημα της χωροθέτησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων / Α. Χάγιος  pdf  κείμενο (2,7 ΜΒ)


Παρέμβαση στο διήμερο "Επιπτώσεις της χωροθέτησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Αθήνας" / Ρ. Κλουτσινιώτη pdf  κείμενο (1 ΜΒ)


Παρέμβαση στο διήμερο "Επιπτώσεις της χωροθέτησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Αθήνας" / Α. Τρίτσης pdf  κείμενο (2,9 ΜΒ)


 Οικονομικός Σχεδιασμός / Κούρτης pdf  κείμενο (1,7 ΜΒ)


Εκτίμηση των άμεσων και έμμεσων περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη χωροθέτηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων - Καταγραφή των τάσεων εξέλιξης παραγωγικών δραστηριοτήτων στο Λεκανοπέδιο Αθηνών / Θ. Γιαλύρη pdf  κείμενο (2 ΜΒ)


Δυνατότητες και προβληματισμοί πάνω στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα / Γ. Ασημακόπουλος pdf  κείμενο (1,2 ΜΒ)


Ολυμπιακό χωριό - μια χρυσή ευκαιρία για τη δημιουργία χώρων πράσινου στο κέντρο της Αθήνας / Π. Κουμουνδούρος pdf  κείμενο (1,2 ΜΒ)


Ερωτήματα πάνω στη χωροθέτηση του Ολυμπιακού κέντρου Ιστιοπλοΐας στην Αθήνα / Σ. Γιαμάκος pdf  κείμενο (2,3 ΜΒ)


Μελέτη των επιπτώσεων των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων / Ρ. Ανθύδου, Χ. Κουρμπανά, Παρασκευόπουλος pdf  κείμενο (2,2 ΜΒ)


Παρέμβαση στο διήμερο "Επιπτώσεις της χωροθέτησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας" / Ε. Παπαρόδου pdf  κείμενο (1,9 ΜΒ)


Παρέμβαση στο διήμερο "Επιπτώσεις της χωροθέτησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο πολεοδομικό συγκρότημα της Αθήνας" / Ασλανίδης pdf  κείμενο (1,6 ΜΒ)


Συζήτηση pdf  κείμενο  (7,4 MB)